Saturday, June 26, 2010

Jembalang tak tidur malam

Serius.. aku nampak kurus.. tahan nafas gler masa ambil gambar ni..
gler cool... rasa cam mafia yang gler gambar time ni..
abg ketul nampak hensem duduk dengan singlet hitam
salute abg ketul.. moga ada awek cair bila tgk gmbr
view from jambatan putrajaya.. 
27/6/2010  02.30




jgn muntah.. act.. ni bukan pelacur..
ni pie.. abg ketul.. seksi betul dari view atas.. 
thnks to flash from camera.. warna hitam jadi cerah.. 
nice flash.




tak nampak lah muka aku.. sial kau..  bajet comel depan kamera


      
aku dan zai melihat kejadian pelik..  itik melompat atas                
kereta.. sgt2 unik .. dan jarang berlaku.....  good jump din            
lompat lebih tinggi dari abg ketul       



                                          
 rambut panjang cam noh
 suara merdu macam jamal abdillah
 "aku jejaka pujaan", kataku





welcome to putrajaya..  dengar siren polis.
terus lari cepat


from me  :            






My Profile after I'm start doing this

Cuba perhatikan lubang hidung aku..
hampir-hampir sama dengan hidung zaini.. 
sikit je lagi.. piping zaini tetap terbaik
congratz to zaini..  
market ada lubang hidung camtu
tidak lupa kepada din. jatuh tempat kedua
ANUGERAH lubang hidung besar..


Selingan kata di pagi subuh..
Manusia hidup waktu ada cahaya..
kelawar hidup dalam gelap..


penat gler ..
padah buat bisnes sekor2..
tapi puas bila customer apreacite apa yang kita buat
I'm feeling.. NIKMAT gler  
ble ada comment kat wall cm ni







"TQ bro..brang dah selamat sampai...Fast Seller!!", tuan asrie muda

" Bagus bagus.. Aku dah beli beg dr apan, memang puas hati beb...", Kak erine.
 "barang panas the BEST!", hanif bang la
 "bro..brg sudah sampai.......terbaek.....thnx bro...", Syahir wahab..



hari-hari yang aku lalui makin runsing..
kelas dah nak start.. 
bisnes tetap on..
dan tetap akan move forward..
i'm try .. jaga masa...  komited..jujur..
then.. tak da alasan yg aku boleh bagi nt

8 bulan aku dah lalui dunia niaga online ni..  mcm2 jenis manusia aku berkenalan
ada yang mangkuk jamban..  
ada yang pinggan sumbing..
ada yang hujan petir..
macam-macam jenis..
jangan berangan nak maju terus kalau ada kitab 1001 alasan..
jangan berlagak tahu kalau bodoh cam katak puru..

relax je.. ada yang tak tau apa tu bisnes.. 
tak tau handle risiko.. ada yang anggap bisnes ni ABC..
tapi yang paling teruk.. ada yang tak reti.. 
tapi buat2 reti..  i'm still learning..
aku suka orang tipu aku.. 
aku suka orang pegang stock aku sampai 2 - 3 bulan..
aku suka tgk orang melayu kita tak reti jaga duit
dan macam2 lagi

thnks.. semua benda ni mematangkan fikiran aku ..
setiap kegagalan itu satu pelajaran..
aku bukan terlibat dalam dunia MLM.. network.. 
or.  mcm2 ag.. benda2 bodoh yang aku sendiri pernah join dulu
setiap orang akan jadi bodoh sebelum jadi pandai..
insyallah..


--- help me.. aku perlukan sangat2 seseorang yang ingin maju..
-------kalau ada kawan2 yang komited.. inform aku
----i need partner..  active partner.. not a sleeping partner.. 

enter this site..  

Tuesday, April 20, 2010

adidas Originals 2010 Spring/Summer Vespa Collection

Adding another collection under its wing for the Spring/Summer 2010 season, the adidas Originals camp presents its Vespa Collection, a premium, casual lineup using mobility as the common thread. The iconic Vespa scooter meets original style with this collection that encompasses both low profile footwear and unique cut apparel. The line is now available through adidas Originals retailers, including the brand’s

 Adidas Boutique price   RM379
MY PRICE                    RM340
SIZE: UK7,8,9,10,11
Kalau berminat leh contact segera 0132562100 (sementara stok n saiz masih ada...) 

 







                                                                                                                               AV06