Saturday, June 26, 2010

My Profile after I'm start doing this

Cuba perhatikan lubang hidung aku..
hampir-hampir sama dengan hidung zaini.. 
sikit je lagi.. piping zaini tetap terbaik
congratz to zaini..  
market ada lubang hidung camtu
tidak lupa kepada din. jatuh tempat kedua
ANUGERAH lubang hidung besar..


Selingan kata di pagi subuh..
Manusia hidup waktu ada cahaya..
kelawar hidup dalam gelap..


penat gler ..
padah buat bisnes sekor2..
tapi puas bila customer apreacite apa yang kita buat
I'm feeling.. NIKMAT gler  
ble ada comment kat wall cm ni







"TQ bro..brang dah selamat sampai...Fast Seller!!", tuan asrie muda

" Bagus bagus.. Aku dah beli beg dr apan, memang puas hati beb...", Kak erine.
 "barang panas the BEST!", hanif bang la
 "bro..brg sudah sampai.......terbaek.....thnx bro...", Syahir wahab..



hari-hari yang aku lalui makin runsing..
kelas dah nak start.. 
bisnes tetap on..
dan tetap akan move forward..
i'm try .. jaga masa...  komited..jujur..
then.. tak da alasan yg aku boleh bagi nt

8 bulan aku dah lalui dunia niaga online ni..  mcm2 jenis manusia aku berkenalan
ada yang mangkuk jamban..  
ada yang pinggan sumbing..
ada yang hujan petir..
macam-macam jenis..
jangan berangan nak maju terus kalau ada kitab 1001 alasan..
jangan berlagak tahu kalau bodoh cam katak puru..

relax je.. ada yang tak tau apa tu bisnes.. 
tak tau handle risiko.. ada yang anggap bisnes ni ABC..
tapi yang paling teruk.. ada yang tak reti.. 
tapi buat2 reti..  i'm still learning..
aku suka orang tipu aku.. 
aku suka orang pegang stock aku sampai 2 - 3 bulan..
aku suka tgk orang melayu kita tak reti jaga duit
dan macam2 lagi

thnks.. semua benda ni mematangkan fikiran aku ..
setiap kegagalan itu satu pelajaran..
aku bukan terlibat dalam dunia MLM.. network.. 
or.  mcm2 ag.. benda2 bodoh yang aku sendiri pernah join dulu
setiap orang akan jadi bodoh sebelum jadi pandai..
insyallah..


--- help me.. aku perlukan sangat2 seseorang yang ingin maju..
-------kalau ada kawan2 yang komited.. inform aku
----i need partner..  active partner.. not a sleeping partner.. 

enter this site..  

3 comments:

budak sempoi! said...

tp ble tym aku order brg..
msti lmbt dpt ek??
knape ek??
haaahaha

encik safuan said...

ko speacial kot
haha
mls nak g pejabat pos

muhammad asyraf dahalan said...

terbaik bro. :)